EY Fórum: Představujeme zítřek

29.5.2024 | Praha - PORT7

Nejnovější trendy a nejaktuálnější sektorová témata v podání těch nejpovolanějších osobností českého energetického byznysu, průkopníků disrupce a nových technologií.

Formou přednášek, panelových diskusí a workshopů se účastníci ponoří do témat jako je přechod k moderní decentralizované energetice, agregace flexibility, rostoucí nároky na digitalizaci a sdílení dat nebo diskuse změn a dopadů, které čekají různé účastníky trhu.

Na akci vystoupí i Jan Fousek, a to v odpolední panelové diskuzi s názvem „Nové trendy v energetice“.

Konference je určena pouze pro zvané. Pokud máte zájem zúčastnit se EY Fóra, potvrďte svou účast vyplněním registračního formuláře nejpozději do 17. května 2024.

Více informací o akci naleznete ZDE.

Na co se můžete těšit​

Úvodní slovo si vezmou Blahoslav Němeček a Petr Čivrný, partneři EY Česká republika, kteří vás uvedou do tématu budoucnosti energetiky ve světě byznysových inovací a převratných technologických změn.

Následovat budou přednášky v podání těch nejkompetentnějších odborníků – Alexandr Černý vystoupí na téma Co přinese aktuální transpozice evropské legislativy, zástupce společnosti Východoslovenská distribučná s přednáškou Jak také může fungovat distributor a konečně pak Petr Kusý a jeho keynota Co přinese EDC.

Odpolední program otevře panelová diskuse s názvem Nové trendy v energetice, kde budou naši hosté diskutovat o energii zítřka, přicházejících trendech, vývoji trhu, decentralizaci a agregaci flexibility. Každý z hostů tuto problematiku představí ze svého pohledu. Diskusí provede Jana Klímová z Českého rozhlasu.