Energo Trend: Úspory energie, stavitelství, elektro-mobilita

6.9.2024 - 7.9.2024 | Dubňany - SC Želva

Zveme vás na první ročník veletrhu Energo Trend pořádaného v Dubňanech na Hodonínsku ve sportovní hale Želva a blízkém okolí. Veletrh se zaměřuje na obory úspor energií, vytápění, nových technologií, stavitelství a elektromobility. Součástí budou i přednášky z řad odborníků na jednotlivé oblasti. Energo Trend není jen akce pro kvalifikované firmy, ale i pro širokou veřejnost.

Součástí akce je také doprovodný program na dubňanském přírodním areálu. V pátek 6. září bude od 16:30 přírodní areál otevřen a bude zde probíhat kulturní (zábavný program) pro dospělé, jehož součástí bude i koncert slovenské skupiny IMT Smile. Akci bude moderovat Michal (Ruda) Kavalčík. V sobotu bude již od 11:00 probíhat dětské odpoledne, kde budou různé atrakce pro děti, nafukovací hrady a aktivní nafukovací centra. Bude zde i možnost navštívit fyzikální stánky, kde si děti budou moci např. zkusit výrobu slizu. Celou akci završí dětská diskotéka, která proběhne v 18 hodin.

Na veletrhu vystoupí Jan Fousek, a to 6. září v 15 hodin.

Více informací naleznete na webových stránkách ZDE.