Energy Storage Summit Central Eastern Europe 2024

24.9.2024 - 25.9.2024 | Polsko - Varšava

Druhý ročník Energy Storage Summit Central Eastern Europe 2024 se zaměří na dynamické a rychle rostoucí trhy ve střední a východní Evropě, přičemž poskytne hluboký vhled do aktuálních trendů a výzev v oblasti skladování energie. Summit také prozkoumá, jak by nové zdroje příjmů mohly odblokovat rozsáhlou výstavbu, různé obchodní modely, rostoucí regulační podporu, doplňkové služby a budoucnost kapacitního trhu.

Vzhledem k tomu, že řada regionálních trhů rychle roste a dospívá, nabídne summit bezkonkurenční příležitosti pro vytváření sítí s klíčovými zúčastněnými stranami na každém z těchto trhů, včetně tradičního obsahu, jako jsou panely, prezentace a klíčové poznámky, stejně jako inovativní a další formáty, jako jsou např. jako workshopy, chaty u ohně a debaty.

Pokud je vaším cílem setkat se s dalšími profesionály z oboru a vytvořit hodnotná obchodní partnerství pro lepší využití obchodních příležitostí v regionu, pak je Energy Storage Summit Central Eastern Europe pro vás tím pravým místem.

Více o akci ZDE.

Na summitu vystoupí Jan Fousek s prezentací zaměřenou na skladování energie v ČR. 

Členové AKU-BAT mají 20% slevu na vstupenky, v případě zájmu nás neváhejte kontaktovat na info@akubat-asociace.cz.

Energy Storage Summit Central Eastern Europe 2024