AKUCAST: Plynárenský balíček a jeho vliv na vodíkové hospodářství

V novém díle našeho AKUCASTu jsme se zaměřili na aktuální otázky a výzvy spojené s legislativními změnami v oblasti plynárenství a jejich dopad na rozvoj vodíkové ekonomiky. Skvělými hosty byli Matěj Kruml, vedoucí vodíkové sekce AKU-BAT, a Štěpán Košař, vedoucí rozvoje alternativních zdrojů z Pražské plynárenské.

Záznam webináře AKU-BAT HYDROGEN již nyní na Youtoube!

Dne 11. června proběhl náš bezplatný webinář zaměřený na vodík. Významnými hosty tohoto webináře byli: Martin Tengler (BloombergNEF), Michal Slabý (NET4GAS), Jakub Mališ (MND) a Matěj Kruml (vedoucí vodíkové sekce v AKU-BAT). Webinář moderoval Jan Fousek a jeho záznam naleznete již nyní na našem Youtube kanále!

Příručka pro realizaci a provoz BSAE v ČR v roce 2024

Právě jsme dokončili příručku pro realizaci a provoz BSAE v ČR, jejíž cílem je poskytnout informace o podmínkách realizace a provozu bateriových uložišť v ČR, a to k právnímu stavu platnému v prvním čtvrtletí roku 2024. Tato příručka je dostupná pouze našim členům.

FILTR ČLENŮ AKU-BAT dle zaměření

Hledáte firmu zabývající se vodíkem, elektromobilitou, provozovatele baterií nebo všechno dohromady? Podívejte se na náš filtr členů dle zaměření, ve kterém si můžete vyfiltrovat mezi našimi členy zaměření, které vás zajímá a firmu přímo kontaktovat.

Staňte se členy Asociace AKU-BAT CZ